Masterclass: Storytelling als interventie

scannen0002Snappen medewerkers niet goed waar de leiding naartoe wil? Voelen ze zich niet verbonden met de koers? Staan ze niet in hun kracht omdat de betekenis van hun werk niet voldoende zichtbaar is? Als communicatieprofessional kun je in deze situaties een belangrijke rol spelen. Niet door nóg meer te communiceren, maar door medewerkers zelf te laten vertellen over hun kijk op de visie, hun interpretatie van de koers en hun verbinding met de organisatie. En door met de opbrengst daaruit dóór te pakken.

Tijdens de masterclass ‘storytelling als interventie’ van Cornerstone op 11 april a.s. doorlopen we samen de stappen van een verhalenproject. Aan de hand van eigen (voor)beelden en verhalen ga je aan de slag met verhalende werkvormen. En maak je een stappenplan om storytelling in te zetten als middel tot verandering

De opzet van de workshop biedt een mix van theorie, praktijk en leren door te doen. Blokjes theorie rond verhalende technieken en wetenschappelijke inzichten worden toegelicht met praktijkvoorbeelden en vervolgens geoefend.

Je bent welkom! Astrid Schutte

Meer info en opgeven.

PDF congres 2018 vind je de PDF van de brochure.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s